Bolivia-Danmark Partnerskab.

Strategi for udviklingssamarbejdet 2005-2010.

Bolivia-Danmark Partnerskab.
Bolivia-Danmark Partnerskab.
Danida, Udenrigsministeriet, August 2005
Serier: Lande og regioner, Bolivia
Varenr. 9788776672652
Sprog: Dansk
Publikationen findes også påSpansk

Udenrigsministeriet har udgivet en revideret landestrategien for det danske udviklingssamarbejde med Bolivia for perioden 2005-2010. Strategien er udarbejdet i samarbejde med de bolivianske myndigheder, og det bolivianske civilsamfund, ligesom strategien har været i offentlig høring i Danmark..

Med udgangspunkt i Bolivias egen fattigdomsstrategi vil den reviderede landestrategi fortsætte de tidligere indsatser inden for oprindelige folks rettigheder, landbrug og miljø. Endvidere er der i 2005 igangsat et nyt sektorprogram for uddannelse. Endelig omfatter strategien indsatser inden for konflikthåndtering, menneskerettigheder, demokrati, ligestilling og reform af den offentlige sektor.

I lyset af de seneste års politiske og sociale uroligheder i Bolivia opererer landestrategien med tre forskellige scenarier for udviklingen. Der er således indbygget en vis fleksibilitet i de enkelte bistandsprogrammer med mulighed for tilpasning i forhold til den faktiske udvikling i landet.

Landerammen for Bolivia vil i den kommende treårsperiode (2005-2007) være på 150 mio. kr. per år med mulighed for justeringer, såfremt udviklingen på en række konkrete områder tilsiger det.

 

Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL