Danidas årsberetning 2003. Program- og projektorientering 2003. Inkl. CD-Rom.
Danidas årsberetning 2003. Program- og projektorientering 2003. Inkl. CD-Rom.
Danidas årsberetning 2003. Program- og projektorientering 2003. Inkl. CD-Rom.
Danida, Udenrigsministeriet, Maj 2004
Serier: Arkiv - Dansk udviklingssamarbejde
Varenr. 9788779649927
Sprog: Dansk
Publikationen findes også påEngelsk
239 sider
Elektroniske udgaver til download:
Gratis
Læg i kurv

Bemærk HTML og PDF findes kun på engelsk

 

Danidas årsberetning dokumenterer resultaterne i forhold til de fastsatte mål for det danske udviklingssamarbejde i 2003. Resultaterne på projekt- og programniveau kan læses i "Program- og Projektorientering", der også følger med årsberetningen på cd-rom. Program- og projektorienteringen giver mulighed for at søge tværgående på alle bistandsaktiviteter.

I 2003 omhandler årsberetningen særligt decentraliseringen af ansvar og kompetence til danske ambassader i programsamarbejdslandene. Et andet tema er indsatsen for et bedre samarbejde med andre donorer (donorharmonisering) samt nye metoder til mål- og resultatstyring. Endelig indgår indsatsen på prioritetsområderne stabilitet, sikkerhed og bistandens rolle i kampen mod terrorisme samt den nye handlingsplan mod korruption.

Årsberetningen beskriver de komplicerede årsagssammenhænge i udviklingsprocesserne. Dansk bistand gennemføres under meget forskellige politiske og sociale vilkår - og bistanden står aldrig alene. Den vigtigste drivkraft er modtagerlandets egen indsats.

Årsberetningen er inddelt i tre dele:

(UL) (LI)Det internationale udviklingssamarbejde (LI)Det danske udviklingssamarbejde (LI)Program- og projektorientering (/LI)(/UL)
Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL