TRÆKFUGLEN (Lærervejl.) 2019
TRÆKFUGLEN (Lærervejl.) 2019
TRÆKFUGLEN (Lærervejl.) 2019
Danida, Udenrigsministeriet, April 2019
Serier: Lande og regioner, Bangladesh, Børnenes U-landskalender - undervisningsmateriale til indskolingen, Asien
Michael Larsen og Christian Vaabensted
Varenr. 978-87-93760-13-4
Sprog: Dansk
44 sider
Pris DKK98,00
Læg i kurv
TRÆKFUGLEN

 

LÆRERVEJLEDNING

U-LANDSKALENDERMATERIALE, 2019 (BANGLADESH)

 

Med den rigt illustrerede lærervejledning på 44 sider i stort format er du godt rustet til at tilrettelægge et spændende og inddragende undervisningsforløb – med udgangspunkt i bogens gennemarbejdede forslag til nemme og fleksible forløb til dansk, natur/teknologi og tværfagligt med bl.a. matematik, kreative fag, madkundskab og idræt. Bogen rummer bl.a.:

 

• Stor fakta-sektion med introduktion til kulturen, historien, naturen, dyrene og hverdagslivet i Bangladesh. Bogens mange fotos lægges også klar til dig som nemme ”bladre-pakker” i lærer-universets billedbank på hjemmesiden (fra oktober 2019 på www.2019.u-landskalender.dk), hvis du vil vise dem på smartboard eller projektor, mens du fortæller.

• Konkrete og detaljerede forslag til forløb til 1.-2. klasse og til 3.-5. klasse. Du får et godt, introducerende grundforløb plus en række nemme fagmoduler til hvert fag, som du kan udbygge dit forløb med efter din tid og klassens behov. Der er masser af gode fagopgaver til alle fagene, og de er nemme at skalere op og ned.

• Mange kreative aktiviteter og bevægelse, der er knyttet til det faglige.

• Nem vejledning i brugen af hele materialet og alle opgaverne.

• Nem vejledning til U-landskalenderens skræddersyede web-værktøjer til formidlingsopgaver med fotohistorier (web og iPad) og med Børnenes Egen U-landskalender (web, iPad og Android-tablets).

• Oversigt over de målpar og kompetencer, der tilgodeses i hvert fag og klassetrin.

• Materialebank til lærere på hjemmesiden med filmbank, billedbank og opgavebank (alle opgaverne er PDF-ark med trin for trin-vejledning samt forslag til læringsmål og tegn på læring til alle opgaver.) m.v. Tilgængelig fra oktober 2019 på www.2019.u-landskalender.dk

 

 

Læs mere nu på www.u-landskalender.dk

 

Alt materialet til 2019 og ”Trækfuglen” forbliver tilgængeligt i årene fremover – både lærer- og elevmateriale og web-værktøjer: Find det på www.2019.u-landskalender.dk

 

Bestil klassesæt her

Bestil enkel-eksemplarer af elevbogen her

Bøger af forfatter med samme navn:
2018 - Månestenen (lærervejledning) 2018
Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL