Bhutan-Danmark Partnerskab.

Strategi for udviklingssamarbejdet 2003-2007.

Bhutan-Danmark Partnerskab.
Danida, Udenrigsministeriet, Juni 2004
Serier: Arkiv - Bhutan
Varenr. 9788779649910
Sprog: Dansk
Publikationen findes også påEngelsk

Bhutan har været dansk programsamarbejdsland siden 1989. Bistanden har indtil nu været koncentreret på 4 områder: Sundhed, byudvikling, miljø og god regeringsførelse.

Det overordnede mål med det dansk-bhutanesiske udviklingssamarbejde 2003-2007 er at bistå Bhutan med at opfylde målsætningerne i landets niende femårsplan og bekæmpe fattigdom gennem fremme af bæredygtig økonomisk vækst og styrkelse af den demokratiske proces, bl.a. ved fremme af folkelig deltagelse, god regeringsførelse og respekt for menneskerettighederne. Den niende femårsplan har fattigdomsbekæmpelse som sit overordnede formål, bl.a. via forbedring af uddannelse og sundhed og økonomiske vækstmuligheder i landområderne. Andre prioritetsområder er demokratisering og god regeringsførelse, jobskabelse via støtte til udvikling af den private sektor og bevarelse af Bhutans enestående miljø.

I strategiperioden 2003-2007 vil Danmark støtte fire områder: Sundhed, uddannelse, miljø- og byudvikling og god regeringsførelse. Derudover vil der blive ydet støtte i forbindelse med Ordningen for Blandede Kreditter og Privatsektorprogrammet.

Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL