Månestenen (elevbog) 2018
Månestenen (elevbog) 2018
Månestenen (elevbog) 2018
Danida, Udenrigsministeriet, April 2018
Serier: Lande og regioner, Jordan, Mellemøsten, Børnenes U-landskalender - undervisningsmateriale til indskolingen
Forfatter: Bodil El Jørgensen
Varenr. 978-87-93616-51-6
Sprog: Dansk
64 sider
Pris DKK98,00
Læg i kurv

MÅNESTENEN

ELEVBOG


U-LANDSKALENDERMATERIALE, 2018 (JORDAN)


Årets elevbog – Månestenen – er omdrejningspunktet i hele undervisningsmaterialet. Det er en spændende fortælling skrevet af børnebogsforfatteren Bodil El Jørgensen, inspireret af hverdagsliv for syriske flygtningebørn, der bor i Jordan.


Den handler om pigen Nour og hendes familie, der bor i hovedstaden Amman. Familien har brug for hjælp, særligt storesøsteren Asma. Hvad kan Nour stille op – og hvad med den lykkesten, hun fik af sin bedstemor i Syrien?


Bogen rummer også tre læselet-eventyr med inspiration fra Jordan og 1001 Nat, som Bodil El Jørgensen har gendigtet. Desuden masser af små bidder faktastof i form af billedtekster, bokse og temasider, som kan bruges i arbejdet med opgaver. Bogen er gennem-illustreret med flotte fotos af Jeppe Gudmundsen-Holmgreen og med fabulerende tegninger af Dorte Bengtson.


Bogen er på 64 sider med stor skrift. Teksterne har varierende længde og lix, og på hjemmesiden kan svage læsere få læsestøtte med onlinebøger, hvor de ser teksten og kan få den oplæst side for side. I kan også høre den som lydbog.


Læs mere nu på www.u-landskalender.dk


Alt materialet til 2018 og ”Månestenen” forbliver tilgængeligt i årene fremover – både lærer- og elevmateriale og web-værktøjer: Find det på http://2018.u-landskalender.dk/


Bestil klassesæt her
Bestil enkelt-eksemplarer af lærervejledning her

Bøger af forfatter med samme navn:
2018 - Månestenen (klassesæt) 2018
Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL