Guldets forbandelse (klassesæt) 2017
Guldets forbandelse (klassesæt) 2017
Guldets forbandelse (klassesæt) 2017
Danida, Udenrigsministeriet, April 2017
Serier: Lande og regioner, Burkina Faso, Afrika, Børnenes U-landskalender - undervisningsmateriale til indskolingen
Forfatter: Lise Bidstrup
Varenr. 978-87-93616-04-2
Sprog: Dansk
Pris DKK400,00
Læg i kurv

GULDETS FORBANDELSE

KLASSESÆT

U-LANDSKALENDERMATERIALE, 2017 (BURKINA FASO)


Ved bestilling før 1. september 2017 leveres det trykte klassesæt cirka 1. oktober. Ultimo september vil købere af trykte bøger også modtage bøgerne som PDF.

Klassesættet rummer:
30 elevbøger (64 sider) og 2 lærervejledninger (44 sider).

På hjemmesiden for U-landskalenderen 2017 (2017.u-landskalender.dk) findes alle de øvrige materialer til bøgerne: Opgave-ark, film, online-opgaver, lydbøger, web-værktøjer til elevproduktion, fagligt opdagelses-univers for elever m.v. De vil være tilgængelige fra september 2017.

Børnebogsforfatteren Lise Bidstrup har skrevet elevbogens spændende fortælling om børneliv i Burkina Faso. Den handler om drengen Drissa og om det personlige drama, som guldminen og en mærkelig ånd iført antilopemaske hvirvler ham ind i. Bogen er den røde tråd i en faglig opdagelsesrejse for 1.-4. klasse.

Elevbogen er i stort format og med flotte fotos og tegninger, læselet-fabler og masser af faktastof, som eleverne skal bruge i arbejdet med de mange opgaver. Bogens tekster har varierende lix og som læsestøtte ligger den også fra september 2017 på materialets hjemmeside som skærmbog med oplæsning.

Lærervejledningen ruster læreren godt til et kortere eller længere fagligt forløb. Den rummer en stor fakta-sektion med baggrundsstof om Tanzania, en praktisk oversigt over materialets muligheder og med nem og grundig vejledning i forløbene og opgaverne.

Materialet er struktureret i fire faglige forløb, der er lige til at gå til: Til dansk, natur/teknologi og tværfagligt med kreative fag og matematik. Til kortere og længere forløb eller til temauge(r).

Opgaverne har fokus på oplevelse, inddragelse, formidling og en høj grad af faglighed – tilpasset Forenklede Fælles Mål for fagene i 1.-4. klasse. Der er både meget faglige og mere kreative opgaver. Forløbene er veltilrettelagte og kan nemt skaleres op og ned. Der er også skræddersyede, komplette web-værktøjer til elevproduktion med fokus på faglig research og formidling – ud fra Det 21. århundredes kompetencer. Hjemmesidens lærerunivers rummer bl.a. en opgavebank, filmbank og billedbank til smartboard. Der ligger også en række film fra DR, Danida og Oxfam IBIS, de er lavet til materialet.

Læs mere nu på www.u-landskalender.dk


Alt materialet til 2017 og ”Guldets forbandelse” forbliver tilgængeligt i årene fremover – både lærer- og elevmateriale og web-værktøjer: Find det på www.2017.u-landskalender.dk


Bestil enkelt-eksemplarer af elevbog her
Bestil enkelt-eksemplarer af lærervejledning her

Bøger af forfatter med samme navn:
2017 - Guldets forbandelse (elevbog) 2017
2017 - Guldets forbandelse (lærervejledning) 2017
Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL