Månestenen (klassesæt) 2018
Månestenen (klassesæt) 2018
Månestenen (klassesæt) 2018
Danida, Udenrigsministeriet, April 2018
Serier: Lande og regioner, Jordan, Mellemøsten, Børnenes U-landskalender - undervisningsmateriale til indskolingen
Forfatter: Bodil El Jørgensen
Varenr. 978-87-93616-50-9
Sprog: Dansk
Pris DKK400,00
Læg i kurv

MÅNESTENEN

KLASSESÆT


U-LANDSKALENDERMATERIALE, 2018 (Jordan og Syrien)


Ved bestilling før 1. september 2018 leveres det trykte klassesæt cirka 1. oktober. Ultimo september vil købere af trykte bøger også modtage bøgerne som PDF.


Klassesættet rummer:
30 elevbøger (64 sider) og 2 lærervejledninger (44 sider).

På hjemmesiden for U-landskalenderen 2018 (2018.u-landskalender.dk) findes alle de øvrige materialer til bøgerne: Opgave-ark, film, online-opgaver, lydbøger, web-værktøjer til elevproduktion, fagligt opdagelses-univers for elever m.v. Alt er tilgængeligt fra cirka 1. oktober 2018.


Børnebogsforfatteren Bodil El Jørgensen har skrevet elevbogens spændende fortælling om hverdagslivet for syriske flygtningebørn i Jordan. Den handler om pigen Nour og hendes familie, der bor i hovedstaden Amman. Familien har brug for hjælp, særligt storesøsteren Asma. Hvad kan Nour stille op – og hvad med den lykkesten, hun fik af sin bedstemor i Syrien? Bogen er den røde tråd i en faglig opdagelsesrejse for 1.-5. klasse.


Elevbogen er i stort format og med flotte fotos og tegninger, læselet-fabler og masser af faktastof, som eleverne skal bruge i arbejdet med de mange opgaver. Bogens tekster har varierende lix og som læsestøtte ligger den også fra oktober 2018 på materialets hjemmeside som skærmbog med oplæsning.


Lærervejledningen ruster læreren godt til et kortere eller længere fagligt forløb. Den rummer en stor fakta-sektion med baggrundsstof om Jordan, en praktisk oversigt over materialets muligheder og med nem og grundig vejledning i forløbene og opgaverne.


Materialet er struktureret i to nemme og fleksible forløb med grundig vejledning målrettet 1.-2. klasse og 3.-5. klasse – til dansk, natur/teknologi og tværfagligt med de kreative fag. Til kortere og længere forløb eller til temauge(r).


Opgaverne har fokus på oplevelse, inddragelse, formidling og en høj grad af faglighed – tilpasset Forenklede Fælles Mål for fagene. Der er både meget faglige og mere kreative opgaver. Forløbene er veltilrettelagte og kan nemt skaleres op og ned. Der er også skræddersyede, komplette web-værktøjer til elevproduktion med fokus på faglig research og formidling – ud fra Det 21. århundredes kompetencer. Hjemmesidens lærerunivers rummer bl.a. en opgavebank, filmbank og billedbank. Der ligger også en række film fra DR, Danida og Dansk Flygtningehjælp, de er lavet til materialet.


Læs mere nu på www.u-landskalender.dk
Alt materialet til 2018 og ”Månestenen” forbliver tilgængeligt i årene fremover – både lærer- og elevmateriale og web-værktøjer: Find det på http://2018.u-landskalender.dk/


Bestil enkelt-eksemplarer af elevbog her
Bestil enkelt-eksemplarer af lærervejledning her

 

Bøger af forfatter med samme navn:
2018 - Månestenen (elevbog) 2018
Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL