Månestenen (lærervejledning) 2018
Månestenen (lærervejledning) 2018
Månestenen (lærervejledning) 2018
Danida, Udenrigsministeriet, April 2018
Serier: Lande og regioner, Jordan, Mellemøsten, Børnenes U-landskalender - undervisningsmateriale til indskolingen
Forfatter: Michael Larsen og Christian Vaabensted
Varenr. 978-87-93616-52-3
Sprog: Dansk
44 sider
Pris DKK98,00
Læg i kurv

MÅNESTENEN

LÆRERVEJLEDNING


U-LANDSKALENDERMATERIALE, 2018 (JORDAN)


Med den rigt illustrerede lærervejledning på 44 sider i stort format er du godt rustet til at tilrettelægge et spændende og inddragende undervisningsforløb – med udgangspunkt i de to nemme og fleksible forløb til dansk, natur/teknologi og tværfagligt med kreative fag. Bogen rummer bl.a.:

• Stor fakta-sektion med introduktion til kulturen, historien, naturen, dyrene og hverdagslivet i Jordan. Bogens mange fotos lægges også klar til dig i lærer-universets billedbank på hjemmesiden (fra september 2018 på 2018.u-landskalender.dk), så du kan vise dem på smartboard eller projektor, mens du fortæller.

• Konkrete og detaljerede forslag til de to forløb – et til 1.-2. klasse og et til 3.-5. klasse. De rummer gode fagopgaver til alle fagene, og de er nemme at skalere op og ned.

• Mange kreative aktiviteter og aktiviteter med bevægelse, der er knyttet til det faglige.

• Nem vejledning i brugen af hele materialet og alle opgaverne.

• Nem vejledning til U-landskalenderens skræddersyede web-værktøjer til formidlingsopgaver med fotohistorier (web og iPad) og med Børnenes Egen U-landskalender (web, iPad og Android-tablets).

• Oversigt over de målpar og kompetencer, der tilgodeses i hvert fag og klassetrin.

• Materialebank til lærere på hjemmesiden med filmbank, billedbank og opgavebank (alle opgaverne er PDF-ark med forslag til læringsmål og tegn på læring til alle opgaver.) m.v. Tilgængelig fra oktober 2018 på 2018.u-landskalender.dk.


Læs mere nu på www.u-landskalender.dk

Alt materialet til 2018 og ”Månestenen” forbliver tilgængeligt i årene fremover – både lærer- og elevmateriale og web-værktøjer: Find det på http://2018.u-landskalender.dk


Bestil klassesæt her
Bestil enkelt-eksemplarer af elevbogen her

Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL