2015 Målene. Undervisnings-cd-rom. Et undervisnings- og oplysningsmateriale til gymnasiet og HF.
2015 Målene. Undervisnings-cd-rom. Et undervisnings- og oplysningsmateriale til gymnasiet og HF.
Danida, Udenrigsministeriet, Oktober 2004
Serier: AV-materialer
Varenr. 9788776670672
Sprog: Dansk
Gratis
Læg i kurv

I 2000 vedtog verdens statsledere i FN otte mål for verdens udvikling - mål, som skal opfyldes i et samarbejde mellem verdens fattigste og verdens rigeste lande inden 2015. Denne cd-rom behandler de otte mål gennem artikler og interviews med udviklingseksperter og politikere. Cd-rom'en går i dybden med fire af målene, speciel i forhold til Tanzania. De fire mål er: Fattigdom og sult, ligestilling, hiv/aids og globalt partnerskab.

I en række medrivende artikler om mennesker i Tanzania sættes der ansigter og perspektiv på problemerne. De interviewede repræsenterer forskellige sider af det tanzanianske samfund - den unge gymnasieelev, den universitetsstuderende, den fattige håndværker, heksedoktorens søn, den driftige forretningsmand, de unge puger, som er smittet af ældre kærester, manden med to koner, regeringsrådgiveren og den indiske undertøjshandler.

Tilsammen giver de et mangelfacetteret billede af mennesker, som lever under vilkår. de færreste danske unge kan forestille sig.

Cd-rommen henvender sig til gymnasiet og HF og indeholder et righoldigt materiale af tekster, fotoarkiv og links, så eleverne selv kan arbejde videre med stoffet.

Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL