Amals hemmelighed (elevbog) 2016
Amals hemmelighed (elevbog) 2016
Amals hemmelighed (elevbog) 2016
Danida, Udenrigsministeriet, April 2016
Serier: Lande og regioner, Tanzania, Afrika, Børnenes U-landskalender - undervisningsmateriale til indskolingen
Forfatter: Henrik Einspor
Varenr. 978-87-7087-956-9
Sprog: Dansk
Pris DKK98,00
Læg i kurv

AMALS HEMMELIGHED

ELEVBOG


U-LANDSKALENDERMATERIALE, 2016 (TANZANIA) 


Årets elevbog – Amals hemmelighed – er omdrejningspunktet i hele undervisningsmaterialet. Det er en spændende fortælling skrevet af børnebogsforfatteren Henrik Einspor, inspireret af børnenes hverdagsliv og omverden i Tanzania – i forstæderne til den sydende hovedstad, Dar es Salaam.

I bydelen Chanika bor Amal sammen med sin mor og lillesøster – sammen med mange tusinde andre tilflyttere. Chanika er fladt og kedeligt, synes Amal. Ikke som det sted, de kom fra. I deres gamle hus kunne de nemlig se Kilimanjaro fra vinduet. Her er alt anderledes, Amal kender ikke et øje, og familien savner deres bjerg. Men så får Amal en idé. Hvis de ikke kan komme til bjerget, må det jo komme til dem. En historie om at være ny, om venskab og bedrag – og om mere end én hemmelighed.

Bogen rummer desuden tre sjove læselet-dyrefabler fra Tanzania, også af Henrik Einspor, samt faktastof i form af billedtekster, bokse og temasider, som kan bruges i arbejdet med opgaver. Bogen er gennem-illustreret med flotte fotos af fotografen Jeppe Gudmundsen-Holmgreen og med fabulerende tegninger af tegnefilmskaberen Dorte Bengtson.

Bogen er på 64 sider med stor skrift. Teksterne har varierende længde og lix, og på hjemmesiden kan svage læsere få læsestøtte til fortællingen og fablerne med onlinebøger, hvor de ser teksten og kan få den oplæst side for side. I kan også høre den som lydbog.

Bogen egner sig også godt til højtlæsning og er centrum for årets tre fagforløb med mange opgaver og samtaleemner.

Læs mere nu på www.u-landskalender.dk
Efter september 2017 finder du stadig både introduktion til materialet samt alt lærer- og elevmateriale klar til brug på www.2016.u-landskalender.dk


Bestil enkelt-eksemplarer af lærervejledningen her
Bestil klassesæt her

Bøger af forfatter med samme navn:
2016 - Amals hemmelighed (klassesæt) 2016
2016 - Amals hemmelighed (lærervejl) 2016
Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL